i'm in love

... i min gamla adidaströja haha som är använd typ en gång?
jajaja nu måste jag gå till skolan. matteprov och kan möjligen vara det första matteprovet ever som jag får IG på. matte B är riktigt svårt alltså!

current news

har just nu två kaniner i en kartong i garaget. hoppas dom kommer till rätta

dagens köp

haha hittade ingenting, varken på H&M, JC eller stadsmissionen förutom en kuvertväska.
jag är dödskär i den, kostade mig endast 40 riksdaler!

gårdagen

igår kom släkten och jag och erik hade bakat tårtor i dagens ära. bilder kommer sen
fick pengaroch presentkort så nu ska vi dra till stadsmissionen och kolla lite:)
om jag köper något visar jag det sen. haidooooo

om gårdagen

i början var jag sjukt skeptisk till det här med ande i glaset blabla. det var jag, sara&ida. vi satte oss ner på golvet här hos pappa med ljus, stängde av all elektricitet i lägenheten, eller ja åtminstone på tv lampor och sånt, inte direkt kyl och sånt. meeeeen iallafall så började vi köra, det tgo en halvtimme innan det gick igång. och jag har aldrig i hela mitt liv varit med om något läskigare.
vi gick hem till fröjd sen och fortsatte och ställde massa frågor som slutade med att alla tre börja gråta över olika anledningar osv. och sen sitter ni som läser och tänker "men åhh haha lol nån puttade ju glaset" då får ni tro det. men vi tre vet att ingen puttade glaset oc för att va säkra om det så "duttade" vi fingret så det är omöjligt att putta.
aja nog om det här, kommer ej gå in på detaljer då jag vet att ingen förutom oss tre skulle tro oss. ush fyfan. men kul och spännande var det, vi satt från 21-01 typ. kommer nog inte göra om det på ett tag.
nej fan nu ska jag fixa mig och rummet och mina fett misslyckade tårtor, släkten kommer idag

dags för anden i glaset

kommer bajsa på mig själ
v

RSS 2.0