toenails

nu ska jag måla mina tånaglar för första gången sen....*trumvirvel* CAAAAN!! den dagen jag kom hem från turkiet vilket va i början på augusti hahaha och ja det har hållt kvar sen dess, och fick knapptbbort det nu sjukt stark nagellack. sitter med sån här grej mellan tåna och driver inte kommer få blodstopp för dom är så små alltså undrar om dom tror att man har typ tår på en halv cm.

spanien!


PASSION PAIN PLEASURE

Trey Songz – Passion, Pain & Pleasure
helt sickt bra. favoriten just nu är can't be friends. nejfan titta in trey songz. sen är han ju jäääääävligt snygg också

camp rock

look at you
look at me
there's never any us
can't you see all we can become
we can shine like the sun
if we believe it
two stars are brighter than one

aint nothing but a lovesong

cause you're amazing just the way you are
and when you smile
the whole world stops
and stares for a while.
you're amazing 
just the way you are

över inför skolfotot

har ju skolfoto idag och måste ju se tiptop ut så sitter och tränar lite

och såhär såg jag ut

vid MILJONER olika tillfällen. tar ju kort men orkar aldrig lägga in bilder från telefonen så nu kommer det väl massa bilder.

ja jag uppdaterar

nej men seriöst jobbar hela tiden, annars pluggar jag eller umgås med vänner. jag vill ju verkligen skriva för det är så sjukt kul att läsa tillbaka gamla inlägg. jag har nog läst min blogg så många gånger om att jag kan hälften av inläggen utantill.
jag är så glad att jobbet går bra, jag är så glad att jag sköter skolan och jag är så glad över mina vänner.
OCH sen är jag glad över att jag hittade denna kjol för 15 kronor på stadsmissionen!!
söt som tittar fram där under<3

nej nu har det gått över gränsen

JESSICA DON'T REED THIS


inatt drömde jag om harry-potter saker. jag ska försöka förklara så gott det går, men som ni vet går det fan inte att förklara drömmar.
det började med att jag och sebbe va och bada på ett random ställe, med massa bryggor som inte gick någonstans. alltså dom flöt lösa i vattnet. för sebbe ville åka rutchkana. så vi simmade ut dit, och då har jag plötsligt min vardagliga väska runt axeln, med kamera telefon nycklar och allt möjligt. men då visar det sig att rutchekanan är för bäbisar, inte för barn, utan bäbisar. men sebbe åkte ner, och jag skrek vänta åt honom för jag ville inte åka själv för han var den enda jag kände på detta badland. men han simmar iväg och försvinner HELT, så jag tvingas åka den där rutchekanan och landar i geggamojja. så jag simmar runt lite och hittar tillslut can. vi går och sätter oss och pratar lite och det är nu det äckliga börjar. för då kom en jätteäcklig kvinna fram till oss, och spiller ut massa saker, och jag börjar hjälpa henne att plocka, men can skriker neeeeeeej och kvinnan skrattar. men hon va trevlig och gav mig ett smink-set. då började can att gråta och jag fick panik och skrek på sebbe. tillslut hittar jag han men han va galet arg på mig för ingen anledning, och vi va tvugna att gå tillbaka till skolan. vill ni gissa vilken? jo hogwarts. men vi gick tillbaka i blöta badkläder och gick in i klassrummet, som visade sig vara vårt hemklassrum på rudbeck. MEN i det där klassrummet bodde vi, vi bodde inte hemma utan just i det klassrummet. för under våra bänkar hade vi lådor, med våra saker i, tex kläder massa skräp osv. för nu ville jag ha tag på en nyckel som jag kunde använda för att åka tillbaka till tiden med, och sebbe hjälpte mig inte att leta utan sa bara titta i mina lådor. och jag tittade och blev argare för att han inte brydde sig, för jag var verkligen helt säker på att hon mystiska kvinnan ville mig och sebbe någonting illa. och när jag inte hittade nyckeln så ville jag ha våran time-turner, ni vet en sån som hermoine har i tredje boken? och den visste han itne heller vart han hade den, och jag blev så arg för att han hade tappat bort en sån viktig sak och jag behövde verkligen the time-turner. ås jag började gråta och sebbe tröstade mig sen vaknade jag.

tove styrke - million pieces

asskön låt!
sitter osminkad och tänkte strax dra till jobbet, 16-21.... puh men det är OB iallafall!! sen blir det möta upp tjejerna någonstans så toodels

jag hatar dig dilan

för du har fått mig så fast vid HP!!!! tittar sjunde trailern om och om igen och blir så jävla arg att det är så låpng tid kvar. may u burn in hell!!!
nejdå love u men fan man blir helt fuckad:(

godermorgon i denna sal

eder önskar vi eder önskar vi en alledeles morgonstund, en alldeles morgonstuuuuuund!
nej men buon giorno. jobbade igår, kom hem, läste lite somnade. vaknade idag vid tio. har legat och läst sen dess, äckligt skönt. vill ligga och läsa hela dagen, inte jobba:(

word

we're so over we need a new word for over.


tre bilder

dagens köp, hahaha fint att det ser ut som jag är hur bred som helst men står fakkat
klänningen jag hade haft på mig om jag tog studenten idag (wtf?)
och min fingervirkning som ska bli en halsduk... vad fan tänkte jag på

RSS 2.0